Правна консултация Онлайн

Очакваме Вашите въпроси

За да отговорим на въпросите Ви, моля, използвайте контактната форма за предоставяне на правна консултация по-долу.

След получаване на съобщението от наша страна, ще Ви изпратим имейл с потвърждение за направената от Вас заявка за консултация.

Ако желаете да се свържем с Вас по телефон, може да оставете и актуален телефонен номер за обратна връзка.

*Всички полета по-долу са задължителни за попълване.

 

 

Как се предоставя правна консултация онлайн

Ние сме една от малкото адвокатските кантори в България, които предлагат и услугата правна консултация онлайн на нашите клиенти. Вярваме, че по този начин успяваме Ви спестим много време, което е един от най-ценните ресурси в съвременното общество. По този начин ще получите същия съвет, ще Ви предоставили, в случай че посетите нашата кантора на място.

Възползвайки се от тази услуга, Вие ще получите професионално правно обслужване, което се отличава с множество преимущества пред страндартна правна консултация, която бихте получили на място в адвокатската кантора.

Единственото, което се изисква от Вас е да опишете максимално подробно казуса, който следва да бъде изяснен. След като направите това, адвокатът, на когото е разпределен Вашия случай, ще се свърже с Вас за потвърждение и изясняване на евентуално възникнали въпроси.

При необходимост от предоставяне на допълнителни данни или копия от документи, те ще Ви бъдат поискани, като Вие избирате най-удобниия начин, по който те да бъдат предоставени. Възможни са различни варианти за предоставяне на копия от документи – сканирани, снимани с фотоапарат или изпратени чрез куриерска фирма.

Преди да получите решението на Вашия казус, ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим за хонорара, който дължите. Заплащането става чрез банков превод , чрез PayPal, Easy Pay или друг удобен за Вас начин.

Ако след получената правна консултация имате допълнителни върпоси, винаги може да се свържете с нас или да ни посетите на място в кантората след предварителна уговорка и запазен час.