Правна консултация онлайн

За да отговорим на въпросите Ви, моля, използвайте контактната форма за предоставяне на правна консултация онлайн по-долу.

След получаване на съобщението от наша страна, ще Ви изпратим имейл с потвърждение за направената от Вас заявка за консултация. Ако желаете да се свържем с Вас по телефон, може да оставете и актуален телефонен номер за обратна връзка.

Посочете Вашите три имена
При желание от Ваша страна, може да посочите телефонен номер, на който да се свържем с Вас при възникнали въпроси.
Посочете Вашия email адрес
Опишете максимално подробно Вашия казус, след което натиснете бутона "Изпрати".

Как се предоставя правна консултация онлайн?

Вярваме, че предоставяйки услугата правна консултация онлайн, ние успяваме Ви спестим много време, което е един от най-ценните ресурси в съвременното общество. По този начин ще получите същия съвет, който бихме Ви предоставили, в случай че посетите нашата кантора на място.

Възползвайки се от тази услуга, Вие ще получите професионално правно обслужване, което се отличава с множество преимущества пред страндартна правна консултация, която бихме предоставили на място в адвокатската кантора.

Единственото, което се изисква от Вас е да опишете максимално подробно казуса, който следва да бъде изяснен. След като направите това, адвокатът, на когото е разпределен Вашия случай, ще се свърже с Вас за потвърждение и изясняване на евентуално възникнали въпроси.

При необходимост от предоставяне на допълнителни данни или копия от документи, те ще Ви бъдат поискани, като Вие избирате най-удобниия начин, по който те да бъдат предоставени. Възможни са различни варианти за предоставяне на копия от документи – сканирани, снимани с цифров фотоапарат или мобилен телефон, или изпратени на хартиен носител чрез куриерска фирма.

Преди да започнем работа по Вашия казус и преди да получите нашето становище, ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим за хонорара, който дължите. Заплащането става чрез банков превод , чрез PayPal, Easy Pay или друг удобен за Вас начин.

Ако след получената правна консултация имате допълнителни върпоси, винаги може да се свържете с нас или да ни посетите на място в кантората след предварителна уговорка и запазен час в удобно за Вас време.